Proiecte și campanii active

Realitatea Virtuală

eficientă în gestionarea durerii și anxietății la copii

Direcționează 3,5%

din impozit și fii alături de copii diagnosticați cu boli grave.

Centrul Steluțelor

centru de suport, consiliere si recuperare psiho-socio-medicala

Kangoo Jumps pentru Viata

eveniment
sportiv caritabil

Kangoo Jumps pentru Viata

Editia 2021
Inscrie-te ACUM
🇹🇩 Pregătim cel mai mare eveniment sportiv caritabil online al anului! Te invităm să te antrenezi, să te distrezi și, cel mai important, să ajuți copiii bolnavi de cancer aflați în grija Asociației M.A.M.E. prin donația ta!

✅ Este un eveniment sportiv caritabil cu 100 de clase Kangoo Jumps și alte clase de aerobic intr-un grup inchis pe Facebook.

✅ La acest eveniment, poate participa orice persoană de oriunde din lume, dornică să facă mișcare și fapte bune.

✅ Îți poți rezerva biletul pentru acest eveniment urmând pașii de la link-ul următor: https://asociatiamame.ro/crowdfunding/product/kangoo-jumps/

❤️ Hai să ajutăm împreună copiii bolnavi și să ne menținem în formă în același timp! Împreună suntem mai puternici!
ZILE ramase pana
la inceperea EVENIMENTULUI

Direcționează 3,5% din impozit către Asociația M.A.M.E.

Alte MODURI prin
care te poți IMPLICA.
Transfer Bancar

Poți dona online prin serviciul de internet banking sau online banking sau poți depune suma dorită, cash, în contul bancar al Asociației M.A.M.E.

Banca Transilvania
Cont RON: RO03BTRL04401205N75044XX
Cont EUR: RO75BTRL04404205N75044XX
ING BANK
Cont RON: RO22INGB0000999907125068
Cont EUR: RO42INGB0000999907125096
Date Asociatie
Asociatia M.A.M.E.
CIF: 25454339
Donație prin SMS
SMS la 8844 Număr valabil în toate reţelele de telefonie mobilă.
Trimite SMS la 8844 cu textul “CURAJ” si doneaza 2 euro pentru a da curaj unui copil bolnav sa lupte pentru viata lui!
Directioneaza 3,5% din impozitul pe venit
Direct la sediul Asociației
Donații cash
Vino să ne cunoști în Centrul Steluțelor din București, unde poți contribui cu donații cash pentru susținerea activității.

DATE CONTACT
CharityShop
Produse caritabile
Realizate manual cu scopul de a strange fonduri in beneficiul copiilor grav bolnavi pe care ii ajutam. Acesta nu este un act comercial de vanzare-cumparare, ci o modalitate prin care persoanele fizice pot dona, iar persoanele juridice pot sponsoriza activitatea organizatiei.

DESCHIDE CHARITYSHOP
Debit Direct
Debitul Direct reprezintă forma prin care poți dona, lunar, o sumă fixă aleasă de tine la o dată prestabilită. Aceasta va fi debitată automat din contul tău bancar, fără ca banca să îți perceapă comision. Donația se face pe o perioadă de timp determinată, cu posibilitatea de a fi întreruptă oricând, la solicitarea ta.
Este o modalitate de a dona, sigură și rapidă, fiind necesară doar dorința ta de a oferi sprijin și completarea unui mandat de debitare directă, pe care ti-l punem noi la dispoziție.
Dacă dorești să utilizezi această metodă de a dona, te rugăm să ne contactezi la adresa de e-mail: andreea.constantin@asociatiamame.com sau telefon: 0723.664.813

Direcționează 20% din Impozit
Fără costuri pentru companie, în baza unui contract de sponsorizare, puteți redirecționa către Asociația M.A.M.E. până la 20% din impozitul pe venit sau profit datorat statului.
Click aici pentru a downloada contractul de sponsorizare, durează doar câteva minute să îl completezi și să faci o faptă bună! Poți descărca de aici baza legală pentru departamentul financiar-contabil. Aici este dovada înregistrării Asociației M.A.M.E. în Registrul unic al entităților/unităților de cult.

Salariul NET
1,000RON     10,000RON
Salariul
BRUT

Suma care poate fi redirectionata este:
Principalele proiecte derulate de noi
centrul_stelutelor

Centrul Stelutelor

Centru de suport, consiliere si recuperare psiho-socio-medicala

sms_pentru_viata

SMS pentru Viata

Alocare numar de SMS pacientilor adulti cu boli grave ce nu pot fi tratate in Romania

prioritate_pentru_sanatate

Prioritate pentru Sanatate

Harta serviciilor medicale pentru afectiuni oncologice

VRSpital

VR pentru copiii din Spital

proiect derulat cu scopul de a le distrage atenția de la boală, durere și tratamente invazive copiilor diagnosticati cu cancer

Bullying

Campanie anti-bullying

In beneficiul copiilor cu boli cronice sau dizabilitati

woman

Planeta Roz

Proiect destinat femeilor diagnosticate cu cancer de san

Formular-Promo-Image
Directioneaza 3,5% din impozitul pe venit
Mai jos gasiti un calcul orientativ a sumei redirectionabile.

Pentru un salariu NET de 2.000 RON

Taxe si impozite anuale - 2.592 RON