Incepand cu data de 17 septembrie 2010, pacientii din cadrul sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni beneficiaza de un ecograf performant, in valoare de aproximativ 40.000 euro. Ecograful a fost achizitionat de Asociatia M.A.M.E. cu  sprijinul reprezentantului  autorizat al unui important producator de aparatura medicala si bineinteles cu ajutorul tuturor celor care au oferit sprijin material in beneficiul campaniei „Atinge o Stea”.

„Achizitionarea acestui aparat medical se impunea cu necesitate, deoarece un aparat similar mai exista in cadrul spitalului, dar are o vechime de peste 30 de ani si nu mai este functional”.  Prof. Dr. Constantin Virgiliu Arion, Sef Clinica Pediatrie

Multumim tuturor celor care au sprijinit financiar acest proiect!
Radacini Motors, Brenntag, CEC Bank, Medist Imaging & Point Of Care

Atinge o Stea!

dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni cu un ecograf performant
GE LOGIQ P5

Descriere proiect

Descriere proiect: In cadrul proiectului s-a realizat o campanie de strangere de fonduri, cu acordul Spitalului Fundeni, care a permis achizitionarea unui ecograf necesar pentru sectia de pediatrie. Acest ecograf este indispensabil medicilor care consulta micii pacienti suferinzi de boli grave (cancer, leucemii, hepatite, talasemie) si reprezinta o sansa in plus acordata acestor copii, dat fiind faptul ca tratamentul cu medicamente citostatice duce la aparitia in organism a unor afectiuni care, nedescoperite la timp, pot fi fatale.

Anul finalizarii2010
Bugetul alocat40.000€