Începând cu data de 17 septembrie 2010, pacienții din cadrul secției de Pediatrie a Spitalului Fundeni beneficiază de un ecograf performant, în valoare de aproximativ 40.000 euro. Ecograful a fost achiziționat de Asociația M.A.M.E. cu sprijinul reprezentantului autorizat al unui important producător de aparatură medicală și bineînțeles cu ajutorul tuturor celor care au oferit sprijin material în beneficiul campaniei „Atinge o Stea”.

„Achiziționarea acestui aparat medical se impunea cu necesitate, deoarece un aparat similar mai există în cadrul spitalului, dar are o vechime de peste 30 de ani și nu mai este funcțional”.   Prof. Dr. Constantin Virgiliu Arion, Șef Clinică Pediatrie

Mulțumim tuturor celor care au sprijinit financiar acest proiect!
Radacini Motors, Brenntag, CEC Bank, Medist Imaging & Point Of Care

Atinge o Stea!

Dotarea Secției de Pediatrie a Spitalului Fundeni cu un ecograf performant.
GE LOGIQ P5

Descriere proiect

Descriere proiect: În cadrul proiectului s-a realizat o campanie de strângere de fonduri, cu acordul Spitalului Fundeni, care a permis achiziționarea unui ecograf necesar pentru secția de pediatrie. Acest ecograf este indispensabil medicilor care consultă micii pacienți suferinzi de boli grave (cancer, leucemii, hepatite, talasemie) și reprezintă o șansă în plus acordată acestor copii, dat fiind faptul că tratamentul cu medicamente citostatice duce la apariția în organism a unor afecțiuni care, nedescoperite la timp, pot fi fatale.

Anul finalizarii2010
Bugetul alocat40.000€
Beneficiari anual+10.000 pacienti