Incheiate, Sms pentru viata

Adriana Dobre

01 noiembrie 2018

Multumim tuturor celor care au ales sa doneze prin SMS pentru Adriana Dobre. S-au strans 18.130 euro, insemnand 9.065 SMS-uri.

Numarul de SMS 8824 a fost alocat gratuit cu sprijinul Asociatiei M.A.M.E. in perioada 01 octombrie 2018 – 31 octombrie 2018.

01 octombrie 2018

Adriana Dobre este o tanara greu incercata de viata. Dupa ce a luptat pentru fetita ei diagnosticata cu o forma de cancer, acum ea este cea care a primit un diagnostic crunt: cancer mamar cu metastaze osoase.Boala este intr-un stadiu avansat si familia Adrianei a cautat solutii la mai multe clinici din strainatate. O clinica din Turcia i-a raspuns favorabil si este deja internata acolo. Medicii i-au recomandat o schema lunga si costisitoare de tratament, ce se poate intinde chiar si pana la 2 ani, in functie de cum va reactiona organismul ei. Insa, costurile estimative se ridica la aprox. 130.000 euro, fonduri ce depasesc cu mult posibilitatile financiare ale familiei sale.

Impreuna, o putem ajuta pe Adriana sa primeasca o sansa in plus la viata si sa se intoarca cu bine la familia ei si la cei 2 copii care o asteapta acasa!