Ajutor de urgenta, Incheiate

Andrei Valentin Deder

08 decembrie 2021

Andrei Valentin Deder s-a nascut anul acesta, in luna februarie, insa viata lui a fost pusa la incercare inca din primele clipe. Micutul s-a nascut prematur si a fost resuscitat la nastere. Dupa doar cateva zile, Andrei a fost diagnosticat cu hidrocefalie si a trecut prin 5 interventii neurochirurgicale. Starea de sanatate este una delicata, fiind diagnosticat ulterior si cu leucomalacie periventriculara, sindromul west si atrofie totala de nerv optic la ochiul stang. Andrei este hranit prin sonda si, din pacate, este suspect si de sindromul down.

Micutul si-a petrecut primele noua luni de viata in spital, timp in care mama sa a putut sa il tina in brate doar de 3 ori. Acum, el este ingrijit acasa, loc de unde continua lupta pentru viata sa. Andrei are nevoie de kinetoterapie, fizioterapie si alte terapii astfel incat sa isi redobandeasca reflexele neuromotorii, iar parintii depun eforturi mari pentru a face fata costurilor cu recuperarea fiului lor.

Toti cei care doresc sa il ajute pe micutul Andrei pot dona intr-unul din conturile deschise la ING Bank pe numele Deder Georgeta (mama baietelului):

Cont lei: RO25INGB0000999901692626

Cont euro: RO49INGB0000999912004070

Va multumim din suflet pentru implicare!

Pentru mai multe informatii cu privire la acest caz, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0734.949.281 sau la adresa de e-mail: office@asociatiamame.com.