Comunicate de presa

Asociația M.A.M.E. recrutează logoped în regim part-time!

Asociația M.A.M.E. caută o colaborare cu un Logoped, în regim part-time (1 zi / săptămână), în cadrul Centrului Steluțelor – centru de consiliere, suport și recuperare  psiho-socio-medicală a copiilor diagnosticați cu cancer și alte boli grave, precum și a copiilor care provin din medii defavorizate. Centrul este situat în București, Sectorul 1, zona Piața Domenii.

Responsabilități:
–       Identificarea copiilor care se confruntă cu dificultăți de vorbire;
–       Evaluarea copiilor în vederea stabilirii diagnosticului și a planului de intervenție;
–       Planificarea și derularea ședințelor de logopedie în acord cu nevoile și recomandările fiecărui caz în parte;
–       Completarea instrumentelor de lucru;
–       Menținerea relațiilor cu părinții pe parcursul procesului terapeutic;
–       Colaborarea cu membrii echipei multidisciplinare în vederea asigurării calității procesului terapeutice;
–       Monitorizarea post-terapeutică în vederea prevenirii reapariției sau a agravării afecțiunilor și a dificultăților de vorbire.

Cerințe:
–       Absolvent/ă de Psihologie/Psihopedagogie Specială, cu experiență în logopedie și terapie comportamentală;
–       Atestat de logoped;
–       Experiență în activități cu copiii de minim 1 ani.

Beneficii:
–       Oportunitatea de a lucra alături de o echipă multidisciplinară pentru a veni în sprijinul copiilor aflați în diferite situații de risc;
–       Mediu de lucru flexibil si deschis;
–       Oportunități de dezvoltare personală, training-uri, cursuri;
–       Participarea la evenimentele organizate de asociație sau la cele la care se primesc invitații, în calitate de reprezentant.

Vă rugăm să trimiteți pe adresa de e-mail office@asociatiamame.com CV-ul dumneavoastră, însoțit de o scrisoare de intenție în care să motivați dorința de a colabora cu Asociația M.A.M.E. Termenul limită de depunere al CV-ului este data de 21 mai 2021. Evaluarea cererilor primite se va face cu respectarea principiului confidentialității și al egalității de șanse. Vă rugăm să aveți în vedere faptul ca doar persoanele selectate vor fi contactate și invitate la interviu.