In clinica de Pediatrie Fundeni sunt Inregistrate peste 5.000 de internari reprezentand cateva sute de copii si adolescenti care revin periodic in spital pentru tratemente dure si indelungate specifice diverselor forme de cancer, dar si altor boli grave: tumori maligne, talasemii majore, hepatite cronice, etc.

Campania de strangere de fonduri destinata acestui proiect a adunat 52.000 euro bani cu care Asociatia MAME a renovat si dotat 2 etaje ale sectiei. Suma a fost stransa din donatii perin SMS, donatii de la persoane fizice si sponsorizari de la companii.

“Dorim sa le multumim, pe aceasta cale, tuturor celor care ne-au ajutat sa finalizam acest proiect. Cu sprijinul lor am reusit sa renovam si dotatam grupurile sanitare si camerele de recoltat analize si tratament, aferente celor doua etaje ce compun Clinica de Pediatrie din Institutul Clinic Fundeni. De asemenea, am amenajat si o rezerva cu doua paturi, pe care am dotat-o cu doua monitoare de functii vitale cu accesorii pediatrice, pentru a permite o monitorizare cat mai buna a micilor pacienti”, a declarat Maria Culescu, Presedinte Asociatia M.A.M.E.

Copilaria NU trebuie traita in spital!

Renovarea Sectiei de Pediatrie a Institutului Clinic Fundeni

Descriere proiect: Proiectul a avut ca principal scop imbunatatirea conditiilor de spitalizare a copiilor diagnosticati cu cancer si alte boli grave, internati in Clinica de Pediatrie a Sptalului Fundeni. Ne-am propus sa renovam si sa dotam sectia cu aparatura si mobilierul necesar unei functionari la standarde europene.

Anul finalizarii2012
Bugetul alocat52.000€
Beneficiari anual+500 copii
1

rezervă modernizată și dotată conform standardelor europene pentru monitorizarea cât mai eficientă a micilor pacienți;

2

camere de recoltat analize și tratament;

4

grupuri sanitare mari, amplasate pe cele.