DONEAZĂ ȘI SPRIJINĂ

activitatea derulată de Asociația M.A.M.E. în beneficiul pacienților diagnosticați cu boli grave din România

Alte moduri prin care te poţi implica

Transfer Bancar

Poți dona online prin serviciul de internet banking sau online banking sau poți depune suma dorită, cash, în contul bancar al Asociației M.A.M.E.

BCR
Cont RON: RO32RNCB0087144480490001
Cont USD: RO48RNCB0087144480490004
Banca Transilvania
Cont RON: RO03BTRL04401205N75044XX
Cont EUR: RO75BTRL04404205N75044XX
ING BANK
Cont RON: RO22INGB0000999907125068
Cont EUR: RO42INGB0000999907125096
Date Asociatie
Asociatia M.A.M.E.
CIF: 25454339
Donație prin SMS
SMS la 8844 Număr valabil în toate reţelele de telefonie mobilă.
Trimite SMS la 8844 cu textul “CURAJ” si doneaza 2 euro pentru a da curaj unui copil bolnav sa lupte pentru viata lui!
Directioneaza 3,5% din impozitul pe venit
Direct la sediul Asociației
Donații cash
Vino să ne cunoști în Centrul Steluțelor din București, unde poți contribui cu donații cash pentru susținerea activității.

DATE CONTACT
CharityShop
Produse caritabile
Realizate manual cu scopul de a strange fonduri in beneficiul copiilor grav bolnavi pe care ii ajutam. Acesta nu este un act comercial de vanzare-cumparare, ci o modalitate prin care persoanele fizice pot dona, iar persoanele juridice pot sponsoriza activitatea organizatiei.

DESCHIDE CHARITYSHOP
Debit Direct
Debitul Direct reprezintă forma prin care poți dona, lunar, o sumă fixă aleasă de tine la o dată prestabilită. Aceasta va fi debitată automat din contul tău bancar, fără ca banca să îți perceapă comision. Donația se face pe o perioadă de timp determinată, cu posibilitatea de a fi întreruptă oricând, la solicitarea ta.
Este o modalitate de a dona, sigură și rapidă, fiind necesară doar dorința ta de a oferi sprijin și completarea unui mandat de debitare directă, pe care ti-l punem noi la dispoziție.
Dacă dorești să utilizezi această metodă de a dona, te rugăm să ne contactezi la adresa de e-mail: andreea.constantin@asociatiamame.com sau telefon: 0723.664.813

Direcționează 20% din Impozit
Fără costuri pentru companie, în baza unui contract de sponsorizare, puteți redirecționa către Asociația M.A.M.E. până la 20% din impozitul pe venit sau profit datorat statului.
Click aici pentru a downloada contractul de sponsorizare, durează doar câteva minute să îl completezi și să faci o faptă bună! Poți descărca de aici baza legală pentru departamentul financiar-contabil. Aici este dovada înregistrării Asociației M.A.M.E. în Registrul unic al entităților/unităților de cult.

Donații sugerate

Completează altă sumă