CURAJ

Scroll

28852

SMS-uri
trimise

În ultima perioadă, un număr tot mai mare de părinți ne solicită includerea copiilor lor în programele de recuperare pe care le oferim. Avem nevoie de sprijinul tău pentru ca, împreună, să ajutăm cât mai mulți copii să învingă boala! Fii alături de noi sa putem da curaj unui copil bolnav să lupte pentru viața lui!

Modalitati prin care

Poti sa Ajuti

Foarte rapid si simplu ne poti sprijini in continuare folosind una din metodele disponibile pentru a ne sustine in ceea ce facem.

Trimite acum un

SMS la 8844

Donează 2 euro prin SMS la 8844 cu textul “CURAJ” și dă curaj unui copil bolnav să lupte pentru viața lui!

Poti folosi modulul de

Donatie Online

O donație recurentă este cel mai bun mod prin care o persoană își poate arăta sprijinul pentru o organizație. Indiferent de cât de mică este suma alocată, ea aduce o diferență semnificativă în puterea organizației de a-și oferi serviciile constant și fără impedimente.

Spune mai departe

CU un Share

Credem ca fiecare dintre noi este un canal de comunicare si cele mai bune recomandari sunt cele care vin de la cunoscutii nostri. Daca rezonezi cu misiunea noastra si cu activitatile din proiectele derulate de catre noi, ne poti ajuta daca ai un blog, un website, o pagina de facebook sau chiar un cont de utilizator, ne poti ajuta postand un widget, un banner sau pur si simplu dand share paginilor noastre de facebook.

  • C
  • U
  • R
  • A
  • J