Cine Suntem

Scurta istorie

01. Prezentare

Impreuna pentru sanatatea copiiilor.

Asociatia M.A.M.E. ofera sprijin, de aproape 10 ani, copiilor diagnosticati cu cancer si alte boli grave din Romania. Cel mai important proiect al organizatiei este Centrul Stelutelor, unde, anual, aproximativ 150 de copii cu afectiuni grave sunt asistati de o echipa multidisciplinara formata din medici, kinetoterapeuti, psihologi, logopezi, nutritionisti, pedagogi, asistenti sociali si terapeuti prin arta si joc, care abordeaza metode moderne, personalizate, de recuperare a copilului bolnav in vederea redobandirii echilibrului psiho-socio-emotional. Interventia noastra in viata lor nu este una punctuala, ci se desfasoara pe perioade lungi de timp, avand ca rezultat schimbari majore, pozitive ce ii ajuta sa depaseasca mai usor perioada de confruntare cu boala.

Prezentare

02. Activitate

Servicii oferite gratuit copiiilor bolnavi de cancer si alte boli grave.

In cadrul Centrului Stelutelor, atat copiii, cat si familiile lor beneficiaza gratuit de urmatoarele servicii: informare si indrumare socio-medicala, consiliere psihologica individuala si de grup, fizioterapie, kinetoterapie, art-terapie, logopedie, consiliere nutritionala, consultanta juridica, activitati educative si de socializare, terapie multisenzoriala, terapie prin Realitatea Virtuala si sprijin material oferit la nevoie.

E mai simplu ca oricand sa faci un bine

03. Necesitate

Fii supereroul unui copil bolnav.

In ultima perioada, un numar tot mai mare de parinti ne solicita includerea copiilor lor in programele de recuperare pe care le oferim. Avem nevoie de sprijinul tau pentru ca, impreuna, sa ajutam cat mai multi copii sa invinga boala! Doneaza 2 euro prin SMS la 8844 cu textul “CURAJ” si da curaj unui copil bolnav sa lupte pentru viata lui!