AJUTA ACUM! AJUTA ACUM!
David și alți copii bolnavi
din România au nevoie de TINE!

În România, sute de copii diagnosticați cu boli grave au nevoie de ajutor financiar pentru plata unor tratamente medicale și a unor terapii de recuperare fizică și psihică, nedecontate de CNAS. Acești copii stau perioade lungi internați în spital și visează la clipa în care se vor bucura, din nou, de copilărie, de jocurile cu prietenii în parc, de plimbările cu bicicleta și de magia sărbătorilor petrecute acasă cu familia. Ei au nevoie de noi, cei din jur, să le fim alături în lupta cu boala.

Niciun părinte și niciun copil nu ar trebui să treacă singuri prin această experiență dureroasă. De aceea, noi, Asociația M.A.M.E., de 15 ani depunem constant eforturi pentru a le plăti tratamentele și investigațiile medicale de care au nevoie pentru a se vindeca. Pentru acești copii am creat Centrul Steluțelor, un loc unic în țară, unde au acces la o gamă variată de servicii precum: fizioterapie, kinetoterapie, psihoterapie, logopedie, nutriție, ergoterapie, dar și alte terapii care completează tratamentul medical.

Avem nevoie de 290.000 Euro, pentru a asigura pe parcursul anului următor, terapiile de care au nevoie cei 200 de copii bolnavi  ai căror părinți ne-au solicitat ajutorul.
200

de copii

bolnavi vor beneficia, anual, de programe complexe de recuperare psiho-medicală

25.000

de terapii

de recuperare vor fi oferite gratuit copiilor bolnavi, pe parcursul anului 2024

48

de specialiști

medici, fizioterapeuți, kinetoterapeuți și psihologi vor fi implicați în recuperarea psiho-medicală a copiilor

Alte modalități prin care te poți implica

Anul 2023: dacă sponsorizările făcute în 2023 nu au atins plafonul maxim stabilit de lege, completează contractul cu suma rămasă nealocată și depune la ANAF Declarația 177 până la 25 iunie 2024. ANAF va vira suma în contul nostru.

Îți mulțumim în numele lui David și al altor copii bolnavi
care vor beneficia gratuit de serviciile noastre de recuperare!

Maria Culescu
Președinte Fondator
0735.163.777
office@asociatiamame.com

Andreea Constantin
Director Proiecte
0723.664.813
andreea.constantin@asociatiamame.com