Baltic seashore -sepicol

Povestea Mariei

Mi-e dor de fetița mea dragă,
de zâmbetul ei cald,

de zilele în care ne făceam
planuri și visam să
descoperim lumea împreună!

”În urmă cu un an, dansa atât de frumos și se juca cu plușurile ei preferate. Acum abia poate vorbi. Abia își poate mișca capul. Tumora i-a afectat corpul firav... În fiecare clipă, mă rog la Dumnezeu să o pot salva. I-am arătat mereu că sunt puternică, însă adevărul este că nu pot face asta singură. Mi-e imposibil să fac rost de toți banii de care are nevoie pentru tratamentul medical și terapiile de recuperare recomandate de medici. Clipă de clipă, mă rog ca Dumnezeu să deschidă inimile oamenilor care află povestea ei, povestea noastră, și aceștia să ne întindă o mână de ajutor ca să o putem salva.”

Baltic seashore - warmshphere preset applied

Povestea lui David

“Când TU te uiți la băiatul meu,
vezi doar un copil care
luptă din răsputeri cu cancerul.

Când EU mă uit la băiatul meu,
văd putere, speranță și iubire.

Îl văd pe EROUL meu!

”David are 12 ani și, mai bine de un sfert din copilăria lui, a luptat cu cancerul, a trecut prin două operații complicate la cap și multe tratamente dure. Clipă de clipă, m-am rugat să nu renunțe la lupta pentru viața lui. Acum mai are de făcut câteva cure de chimioterapie, după care va urma o perioadă lungă de recuperare. Tumora craniană i-a afectat mersul și vorbirea, iar medicii i-au recomandat să facă kinetoterapie, logopedie și psihoterapie. Tot ce îmi doresc e ca, până de Crăciun, să se întâmple o minune și să găsesc locul în care David să primească aceste terapii de care are atât de multă nevoie pentru a fi, din nou, sănătos!”

Ei si sute de copii au nevoie de ajutorul TAU!

În România, sute de copii cu afecțiuni grave au nevoie de suport financiar, tratamente medicale și terapii de recuperare fizică și psihică pentru a fi, din nou, sănătoși. Acești copii au nevoie de noi, cei din jur, să le fim alături în lupta cu bolile grele care le răpesc ani din copilărie, ani de cățărat în copaci, ani de mers cu bicicleta și multe prietenii.

David și alți copii bolnavi
din România au nevoie de tine!

Am ales să împărtășim cu tine mesajul pe care l-am primit de curând de la mama lui David pentru a te ruga să te alături cauzei noastre, aceea de a ajuta copiii cu afecțiuni grave din România să iasă învingători din lupta cu boala.

În acest moment, 218 copii bolnavi, aflați în atenția noastră, beneficiază de terapiile de care au nevoie pentru a depăși mai ușor perioada de confruntare cu boala. În plus, în ultimele 3 luni, am primit 72 de cereri noi de ajutor din partea unor părinți, aflați în aceeași situație ca mama lui David, care ne-au solicitat includerea copiilor lor în programele complexe de recuperare psiho-socio-medicală pe care le oferim în cadrul Centrului Steluțelor. Din păcate, din cauza fondurilor limitate avute la dispoziție, nu am reușit încă să preluăm aceste cazuri noi.

Avem nevoie de 70.000 Euro, pentru a asigura pe parcursul anului următor, terapiile de care au nevoie cei 72 de copii bolnavi  ai căror părinți ne-au solicitat ajutorul.

de copii

bolnavi vor beneficia, anual, de programe complexe de recuperare psiho-medicală

de ședințe

de psihoterapie, kinetoterapie și logopedie vor fi oferite gratuit copiilor grav bolnavi

de specialiști

medici, fizioterapeuți, kinetoterapeuți și psihologi vor fi implicați în recuperarea psiho-medicală a copiilor

Alte modalități prin care te poți implica

Îți mulțumim în numele lui David și al altor copii bolnavi
care vor beneficia gratuit de serviciile noastre de recuperare!

Maria Culescu
Președinte Fondator