Visez la ziua când voi putea merge din nou! Însă, acea zi pare a fi tot mai departe... Încerc să fiu vesel și puternic pentru cei din jur, dar în sufletul meu sunt trist și plâng pentru că mama este îngenuncheată de durere. Tot ce îmi doresc este să o văd zâmbind, așa cum o făcea înainte să fiu bolnav. Dragoș C.

Acestea sunt gândurile lui Dragoș, un copil care, de 8 ani, luptă cu cancerul. El are o tumoră situată în trunchiul cerebral, într-o zonă inoperabilă, care l-a imobilizat în scaunul cu rotile.

Recuperarea a sute de copii grav bolnavi depinde de
dotarea Centrului Steluțelor cu aparatură medicală performantă!

Dragoș și alți copii bolnavi
din România au nevoie de TINE!

Dragoș este unul dintre cei 2.864 de copii diagnosticați cu boli grave pentru care noi, Asociația M.A.M.E., depunem eforturi, de peste 11 ani, pentru a le plăti diverse tratamente și investigații medicale. De asemenea, le oferim gratuit servicii de suport, consiliere și recuperare psiho-socio-medicală în cadrul Centrului Steluțelor, începând cu anul 2014.

Cei mai mulți dintre acești copii au nevoie de fiziokinetoterapie deoarece prezintă afecțiuni ale aparatului locomotor, cauzate de spitalizările îndelungate sau de bolile grave cu care luptă. Ei ar putea fi, din nou, sănătoși dacă ar beneficia de un program performant de recuperare medicală ce include terapii combinate precum laserterapie, ultrasunete, magnetoterapie, electroterapie și terapie cu lumină Bioptron. Astfel, recuperarea lor ar fi mult mai rapidă, mai eficientă și ar înregistra progrese spectaculoase!

Cu un gest simplu, de generozitate, îi poți ajuta să meargă din nou, redându-le copilăria furată de boală și durere! Legea sponsorizării îți dă dreptul să alegi ce să faci cu o parte din taxele colectate de către stat. Este un dar pe care îl poți face copiilor diagnosticați cu cancer și alte boli grave din România.

IMPLICĂ-TE! STĂ ÎN PUTEREA
TA SĂ ÎI AJUȚI!
Doar cu sprijinul tău și al altor oameni de bine, vom reuși să dotăm, la cele mai înalte standarde, cabinetul de fiziokinetoterapie din cadrul Centrului Steluțelor pentru ca cei mici să beneficieze gratuit de sesiunile de fizioterapie și kinetoterapie atât de necesare în procesul de vindecare.
Pentru achiziționarea echipamente de recuperare medicală avem nevoie de
72000
Cu un gest simplu
îi poți ajuta SĂ MEARGĂ DIN NOU!
Alege anul acesta să direcționezi până la 20% din impozitul pe profit sau venit către Asociația M.A.M.E. Sponsorizarea este total deductibilă dacă se realizează în baza unui contract de sponsorizare, încheiat până la data de 31.12.2020

Conform Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea și Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal.

de copii bolnavi

vor beneficia, anual, de programe performante de recuperare medicală

de ședințe de

recuperare medicală, pe an, adaptate nevoilor specifice ale copiilor bolnavi

de medici

fizioterapeuți și kinetoterapeuți implicați în recuperarea medicală fizică a copiilor bolnavi

Alte MODURI prin
care te poți IMPLICA.
Transfer Bancar

Poți dona online prin serviciul de internet banking sau online banking sau poți depune suma dorită, cash, în contul bancar al Asociației M.A.M.E.

Banca Transilvania
Cont RON: RO03BTRL04401205N75044XX
Cont EUR: RO75BTRL04404205N75044XX
ING BANK
Cont RON: RO22INGB0000999907125068
Cont EUR: RO42INGB0000999907125096
Date Asociatie
Asociatia M.A.M.E.
CIF: 25454339
Donație prin SMS
SMS la 8844 Număr valabil în toate reţelele de telefonie mobilă.
Trimite SMS la 8844 cu textul “CURAJ” si doneaza 2 euro pentru a da curaj unui copil bolnav sa lupte pentru viata lui!
Directioneaza 3,5% din impozitul pe venit
Direct la sediul Asociației
Donații cash
Vino să ne cunoști în Centrul Steluțelor din București, unde poți contribui cu donații cash pentru susținerea activității.

DATE CONTACT
CharityShop
Produse caritabile
Realizate manual cu scopul de a strange fonduri in beneficiul copiilor grav bolnavi pe care ii ajutam. Acesta nu este un act comercial de vanzare-cumparare, ci o modalitate prin care persoanele fizice pot dona, iar persoanele juridice pot sponsoriza activitatea organizatiei.

DESCHIDE CHARITYSHOP
Debit Direct
Debitul Direct reprezintă forma prin care poți dona, lunar, o sumă fixă aleasă de tine la o dată prestabilită. Aceasta va fi debitată automat din contul tău bancar, fără ca banca să îți perceapă comision. Donația se face pe o perioadă de timp determinată, cu posibilitatea de a fi întreruptă oricând, la solicitarea ta.
Este o modalitate de a dona, sigură și rapidă, fiind necesară doar dorința ta de a oferi sprijin și completarea unui mandat de debitare directă, pe care ti-l punem noi la dispoziție.
Dacă dorești să utilizezi această metodă de a dona, te rugăm să ne contactezi la adresa de e-mail: andreea.constantin@asociatiamame.com sau telefon: 0723.664.813

Direcționează 20% din Impozit
Fără costuri pentru companie, în baza unui contract de sponsorizare, puteți redirecționa către Asociația M.A.M.E. până la 20% din impozitul pe venit sau profit datorat statului.
Click aici pentru a downloada contractul de sponsorizare, durează doar câteva minute să îl completezi și să faci o faptă bună! Poți descărca de aici baza legală pentru departamentul financiar-contabil. Aici este dovada înregistrării Asociației M.A.M.E. în Registrul unic al entităților/unităților de cult.

Calculator Sponsorizare