David și alți copii bolnavi
din România au nevoie de tine!

Am ales să împărtășim cu tine mesajul pe care l-am primit de curând de la mama lui David pentru a te ruga să te alături cauzei noastre, aceea de a ajuta copiii cu afecțiuni grave din România să iasă învingători din lupta cu boala.

În acest moment, 218 copii bolnavi, aflați în atenția noastră, beneficiază de terapiile de care au nevoie pentru a depăși mai ușor perioada de confruntare cu boala. În plus, în ultimele 3 luni, am primit 72 de cereri noi de ajutor din partea unor părinți, aflați în aceeași situație ca mama lui David, care ne-au solicitat includerea copiilor lor în programele complexe de recuperare psiho-socio-medicală pe care le oferim în cadrul Centrului Steluțelor. Din păcate, din cauza contextului generat de pandemie și a fondurilor limitate avute la dispoziție, nu am reușit încă să preluăm aceste cazuri noi.

Avem nevoie de 70.000 Euro, pentru a asigura pe parcursul anului următor, terapiile de care au nevoie cei 72 de copii bolnavi  ai căror părinți ne-au solicitat ajutorul.

de copii

bolnavi vor beneficia, anual, de programe complexe de recuperare psiho-medicală

de ședințe

de psihoterapie, kinetoterapie și logopedie vor fi oferite gratuit copiilor grav bolnavi

de specialiști

medici, fizioterapeuți, kinetoterapeuți și psihologi vor fi implicați în recuperarea psiho-medicală a copiilor

Alte modalități prin care te poți implica

Îți mulțumim în numele lui David și al altor copii bolnavi
care vor beneficia gratuit de serviciile noastre de recuperare!

Maria Culescu
Președinte Fondator