Incheiate, Sms pentru viata

Magdalena Lica

16 martie 2019

Multumim tuturor celor care au ales sa doneze prin SMS pentru Magdalena Lica. S-au strans 12.652 euro, insemnand 6.326 SMS-uri.

Numarul de SMS 8824 a fost alocat gratuit cu sprijinul Asociatiei M.A.M.E. in perioada 01 februarie – 15 martie 2019.

01 februarie 2019

Magdalena Lica are 44 de ani si povestea ei a inceput in urma cu 2 ani si jumatate cand s-a trezit cu o durere despre care a crezut initial ca este o criza de rinichi. Din pacate, in acea zi, viata ei si a familiei sale s-a schimbat brusc.Criza s-a dovedit a fi un cavernom intramedular situat la nivelul T7/T8 care a sangerat si, in jumatate de zi, a condus la paralizie. De atunci, a fost operata la o clinica in Germania si internata in diverse spitale pentru recuperare. Ea a facut aproape zilnic kinetoterapie, insa, din pacate, din punct de vedere locomotor, nu s-a produs nicio modificare. Din contra, calitatea vietii ei s-a deteriorat, mai ales in ultima perioada, nemaiputand respira normal din cauza spasticitatii avansate.

In tot acest timp, nu a renuntat la a cauta solutii de tratament pentru problema ei de sanatate. Astfel a descoperit implantarea stimulatorului epidural care reprezinta, in prezent, tratamentul cel mai avansat pentru pacientii cu leziuni ale maduvei spinarii. Magdalena a fost acceptata la o clinica din Thailanda, insa costurile tratamentului si ale deplasarii se ridica la aprox. 95.000 USD, o suma ce depaseste cu mult posibilitatile financiare ale familiei sale.

Toti cei care doresc sa ii fie alaturi Magdalenei si sa o ajute sa primeasca o sansa in plus la o viata sunt rugati sa doneze 2 euro prin SMS!