Incheiate, Sms pentru viata

Simona Enciu

16 septembrie 2022

Multumim tuturor celor care au ales sa doneze prin SMS pentru Simona Enciu. S-au strans 1636 euro, insemnand 818 sms-uri. Numarul de SMS 8824 a fost alocat gratuit cu sprijinul Asociatiei M.A.M.E. in perioada 01 august – 15 septembrie 2022.

01 august 2022

La vârsta de 18 ani, Simona Enciu a fost diagnosticată cu cancer osos, cu șanse minime de supraviețuire. A luptat pentru viața ei și, după o perioadă, a reușit să învingă boala, însă, pentru a supraviețui, medicii au fost nevoiți să îi amputeze piciorul stâng.

Din dorința de a duce o viață cât mai aproape de normal, ea poartă o proteză specială care îi permite să se deplaseze. Pentru că, la noi în țară, această proteză nu este disponibilă, ea este nevoită ca, la fiecare 3-4 ani, să meargă să o înlocuiască la o clinică din Germania. Simona a demarat o campanie de strângere de fonduri și, în acest moment, mai are nevoie de aprox. 26.000 euro pentru a putea comanda dispozitivele medicale necesare. Din păcate, aceste costuri depășesc cu mult posibilitățile ei financiare.

Toți cei care doresc să îi ofere Simonei o viață independentă, sunt rugați să doneze 2 euro prin SMS!