Ajutor de urgenta, Incheiate

Stan Sandu Cristian

13 aprilie 2022

Deși are doar 14 ani, viața lui Cristian de până acum a fost supusă la multe încercări. Încă de la naștere, a fost diagnosticat cu cataractă congenitală, iar, după numai 2 ani, micuțul a primit un nou diagnostic, cel de cataractă secundară. Din păcate, problemele de sănătate au continuat să apară. La vârsta de aproximativ 6 ani, ca urmare a unor investigații medicale, medicii i-au pus două noi diagnostice: paralizie cerebrală și tetrapareză spastică. Copilăria micuțului Cristian a fost umbrită de aceste boli necruțătoare. Terenul de joacă, plimbările și parcul de distracție au rămas un vis frumos și mult dorit, un vis departe de a fi împlinit. A trecut prin numeroase tratamente și investigații medicale, iar în anul 2020 a fost diagnosticat în Turcia cu scolioză dextroconvexă, curbura toracală ajungând la 67,5 grade.

Pentru că boala sa a avansat rapid, Cristian trebuie să realizeze o intervenție chirurgicală la Clinica Medical Park Kocaeli, iar costurile se ridică la suma de 27.000 de euro. Mama depune eforturi mari pentru a putea strânge această sumă și pentru a-l ajuta pe fiul său să se recupereze cât mai repede pentru a se bucura de o viață normală.

Toți cei care doresc să îl ajute pe Cristian pot dona într-unul din conturile deschise la Banca Transilvania pe numele Gălătuș Laura-Georgiana (mama lui Cristian):

Cont LEI: RO65BTRLRONCRT0275950101

Cont EURO: RO15BTRLEURCRT0275950101

Vă mulțumim din suflet pentru implicare!

Pentru mai multe informații cu privire la acest caz, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0734.949.281 sau la adresa de e-mail: office@asociatiamame.com.