Despre campanie

Asociația M.A.M.E. se află printre organizațiile implicate în grupul de lucru de asistență umanitară de la nivelul Departamentului pentru Situații de Urgență creat de autoritățile române pentru a răspunde prompt și eficient nenumăratelor nevoi pe care le au refugiații din Ucraina care ajung pe teritoriul țării noastre, dar, totodată, și persoanele (familii cu copii) care nu au putut părăsi orașul Kiev.

Pentru ei, lansăm astăzi campania umanitară AJUTOR DE URGENȚĂ PENTRU UCRAINA prin intermediul căreia colectăm donații în bani și produse care să asigure asistență rapidă cetățenilor ucraineni.

Cum ajutăm?

Donăm dispozitive medicale

pentru oprirea sângerării, medicamente și materiale de primă necesitate la granițe sau pentru familiile cu copii care au rămas în Kiev;

Cazare

Asigurăm, prin intermediul partenerilor, opțiuni de cazare în București familiilor de refugiați cu copii care ne tranzitează țara;

Servicii gratuite

Oferim gratuit informare și îndrumare, precum și consiliere psihologică, kinetoterapie si fizioterapie în cadrul Centrului Steluțelor din București;

Donații produse

Strâgem din comunitate produse de igienă personală și produse de îngrijire pentru bebeluși.

Cum te poți implica?

Ce produse colectăm?

Medicamente pentru adulți și copii

Nurofen, Panadol, Fervex, Paracetamol, Supozitoare cu paracetamol pentru bebeluși, Fervex, Euthyrox (25 mg, 50 mg, 100 mg), Vitamina C, Vitamina D, Zinc, Augmentin, Antinevralgic, Imodium, Decasept, Oximed spray, Cicatridină spray, Fașe, Bandaje, Comprese sterile, Plasturi pentru răni, Alcool sanitar

Produse de igienă personală

Absorbante, Pastă de dinți, Periuțe de dinți, Săpun, Șampon, Gel de duș.

Produse pentru bebeluși

Lapte praf formulă, termos, biberoane, pamperși măsurile 1-6, șervețele umede

Cum se face colectarea?

Curier

Produsele pot fi achiziționate și trimise prin orice firmă de curierat la sediul nostru situat în București, Sector 1, Str. Clucereasa Elena nr. 49A, CP 011551, în atenția colegei noastre, Andreea Constantin (telefon 0723.664.813).

Livrare personală
București, Sector 1, Str. Clucereasa Elena nr. 49A

Produsele pot fi aduse direct la sediul nostru, de Luni până Vineri, în intervalul orar 10:00-19:00.

Pentru a ține o evidență a produselor, vă rugăm ca, în cutiile cu donații, să lăsați și o listă cu produselor donate astfel încât să ne fie mai ușor să le triem.

Donează online

Conturi Bancare